Zaštita osobnih podataka

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA NA WEB STRANICI  www.slastistika.hr

Zvijezda d.d. se obvezuje štititi Vaše osobne podatke. S time vas upoznaje tekst koji slijedi.
Naša pravila zaštite osobnih podataka na web stranici Slastistika s vremenom se može mijenjati i stoga vas molimo da je povremeno ponovno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje Slastistike predstavlja vaše prihvaćanje svih izmjena.

Zaštita osobnih podataka

Osobni podatak. Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.).

Svrha prikupljanja. Osobne podatke prikupljamo u svrhu poboljšanja kvalitete sadržaja, funkcionalnosti i usluga na Slastistike kako bismo mogli udovoljiti vašim interesima i potrebama, kako bismo vas informirali o postojećim i novim sadržajima, funkcionalnostima i uslugama Slastistike koji bi vama mogli biti od interesa, te kako bismo vas upoznali s našim proizvodima i uslugama.

Podaci koje prikupljamo. Pristup web stranici slastistika.hr je slobodan i ne traži se registracija. Ukoliko se odlučite za registraciju, možete koristiti veći broj sadržaja i funkcionalnosti Slastistike. Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za vaše sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama. Prilikom vaše registracije možemo tražiti sljedeće osobne podatke: vaše korisničko ime, lozinku, adresu elektroničke pošte, državu, datum rođenja i spol. Uz to, imate mogućnost unijeti i dodatne osobne podatke ukoliko to želite.

Od osobnih podataka koje obavezno tražimo prilikom registracije (korisničko ime, lozinka, adresa e-pošte, država, grad, spol, datum rođenja) i one koje dobrovoljno unesete, ostalim korisnicima bit će prilikom njihovog pristupa na web stranicu Slastistike vidljivo samo vaše korisničko ime. Ostali osobni podaci koje ste unijeli prilikom registracije neće biti vidljivi ostalim korisnicima. Svojom registracijom na web stranicu Slastistika.hr dajete izričitu privolu da se vaši osobni podaci koje ste unijeli prikupljaju u svrhu i na način predviđen našim pravilima zaštite osobnih podataka.

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Zvijezda d.d.poštuje Vašu privatnost te obrađuje Vaše osobne podatke pošteno i zakonito.

Vaša privola. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo samo na temelju vaše privole – slobodno dane i izričite suglasnosti da osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima registracijom i korištenjem web stranice, prikupljamo i koristimo u svrhu određenu ovim pravilima. Vašu privolu zatražit ćemo prilikom popunjavanja odgovarajućeg obrasca dostupnog na web stranicama Slastistike.

Čuvanje /obrada osobnih podataka. Prikupljene osobne podatke čuvamo u elektroničkom obliku te primjenjujemo odgovarajuće organizacijske i kadrovske mjere i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima koji nisu dostupni ostalim korisnicima portala ne bi neovlašteno pristupalo te da bi osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade.

Promidžbene nagradne igre. Na stranicama Slastistike organiziramo različite nagradne natječaje, igre i druga natjecanja. Osobne podatke koje prikupimo na taj način koristit ćemo samo u svrhu realizacije nagradne igre, odnosno natjecanja (npr. za stupanje u vezu s vama u slučaju pobjede, dostave nagrade i sl.). Te osobne podatke ne dijelimo ni sa kim izvan Zvijezde d.d., osim s našim partnerima/povezanim društvima koja nam pomažu u organiziranju igre ili natjecanja. Nakon realizacije podaci koje ste nam dostavili brišu se.

Poruke u elektroničkom obliku. Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili komentarom ili to činite putem obrasca koji se nalazi na web stranicama Slastistike, a koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vašu elektroničku poruku, odnosno obrazac, proslijediti drugim zaposlenicima Zvijezde d.d. ili dobavljačima kako bismo odgovorili na vaše pitanje, odnosno udovoljili vašem zahtjevu.

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Čuvanje osobnih podataka. Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima prilikom registracije čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranice Slastistika odnosno za vrijeme trajanja vaše registracije. Nakon toga vaše osobne podatke ćemo uništiti, osim ako nam ne dopustite daljnje čuvanje vaših osobnih podatka.

Vaš pristup podacima. Vi ste ovlašteni u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našoj bazi registriranih korisnika, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da na adresu info@zvijezda.hrdostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup osobnim podacima.

Dostavljanje osobnih podataka drugim korisnicima
Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim korisnicima, osim ako nas vi za to ne ovlastite. Međutim, kada je to potrebno zbog ostvarivanja neke od funkcionalnosti, sadržaja ili usluge web stranice Slastistika (npr. nagradni natječaj, igra…), zadržavamo pravo da vaše osobne podatke dostavljamo našim partnerima, kao i našim povezanim društvima koja nam pomažu u ostvarenju te funkcionalnosti. Osigurat ćemo da naši partneri i povezana društva vaše osobne podatke čuvaju na način predviđen ovim pravilima.

Ograničenje odgovornosti
Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere u cilju sprečavanja neovlaštenog otkrivanja vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih pravila. Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.
Budući da nemamo kontrolu nad osobnim podacima koje dostavljate prilikom pristupa ili korištenja drugih portala, odnosno izravno trećim osobama do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu koja može nastati vama ili trećim osobama zbog dostavljanja osobnih podataka na taj način.

Statistika poslužitelja
Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih web poslužitelja i nisu karakteristični samo za web stranicu slastistika.hr. Takvi statistički programi omogućuju nam utvrđivanje onih podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, kakav preglednik je potrebno uvesti, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost stranica Slastistike.

Sigurnost podataka
Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na web stranici Slastistika strogo su zabranjeni

U sve se miješa • ljubav • !
Zvijezda stolniMargarin za kremeMiješani namaz s maslacemZvijezda klasikMargarin s aromom vanilije
Budi i ti dio slatke zajednice!