Torte, pite, kolači, popis U sve se miješa • ljubav • !
Zvijezda stolni

Masni namaz za kuhanje i pečenje

Zvijezda stolni

Kako bi kolači bili zamamni, da bi krema bila za prste polizati, a biskvit pravog volumena treba koristiti margarin provjerene kvalitete. Davne 1956. godine Zvijezdini su stručnjaci proizveli prvi margarin, a koji je i do danas ostao nezamjenjiva namirnica za kuhanje, pečenje, te izradu kolača i slastica. Zvijezda stolni izvrstan je i za pripravljanje slanih jela, umaka, temeljaca, preljeva ili nadjeva. Upotpunjuje svako jelo i čini ga ukusnijim naglašavajući njegove osnovne arome. Zvijezda stolni dobitnik je znaka Hrvatske kvalitete, koji nose hrvatski proizvodi koji po svim svojim značajkama posjeduju natprosječnu kvalitetu.

– za kuhanje i pečenje
– proizvod tradicionalne Zvijezda kvalitete
– dobitnik znaka Hrvatske kvalitete
– 250 g i 500 g
– uvjeti čuvanja: na temperaturi do 15°C

Jeste li znali?
Za pripremu mekanog i sočnog biskvita bolje je koristiti margarin nego maslac jer se margarin zbog svoje kremoznosti bolje sljubljuje s ostalim sastojcima.

Izdvajamo recepte...
U sve se miješa • ljubav • !
Zvijezda stolniMargarin za kremeMiješani namaz s maslacemZvijezda klasikMargarin s aromom vanilije
Budi i ti dio slatke zajednice!